Porsche Inter Auto Hungaria Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK
2023.08.21.
Akció

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK

A meghirdetett finanszírozási lehetőség minden Volkswagen, SKODA,  SEAT és CUPRA személyautóra érvényes, vállalkozások számára.

VW

✔️ nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el!


A meghirdetett finanszírozási lehetőség 2023. augusztustól 2023. szeptember 30-ig, de márkánként nem több, mint 100 darab finanszírozás erejéig. A kampány meghosszabbítási jogát fenntartjuk.
A Porsche Inter Auto Hungaria a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el.


A feltüntetett finanszírozási adatok tájékoztató jellegűek, a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelentenek. A feltüntetett lízingdíjak nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkoznak, az általános forgalmi adó összegét tartalmazzák és az adott gépjármű típus ajánlott kiskereskedelmi ár (bruttó) mellett kerültek meghatározásra. A Finanszírozó a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak illetve akár egyéb fedezetet írhat elő. A kamatozás fix, a kamatláb mértéke nem változik a futamidő alatt. A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a lízingbe vevőt terheli! Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnél elérhetőek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.