1139 Budapest, Fáy u 27.
+36 1 350 8965
Porsche Pest

Porsche Pest
1139 Budapest
Fáy u 27.
Telefonszám +36 1 451 5500
www.porscheinterauto.hu

Útvonaltervezés

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Porsche Inter Auto Hungaria

Kereskedésünk története egészen az 1899-es évre nyúlik vissza, amikor egy fiatal mérnök, Ferdinand Porsche villamos autókkal kezdett kísérletezni a Lohner udvari hintógyárban, Bécsben. Az 1900. évi Párizsi Világkiállításra el is készült a világ első négykerék-meghajtású elektromos autójával. Örökségét családja vitte tovább. Igazi sikereik 1948-ban kezdődtek, amikor megkapták a Volkswagen Bogár forgalmazási jogát, először csak az osztrák határon belül, majd később már azon kívül is.

Mára a Volkswagen Csoport tagjaként a salzburgi székhelyű Porsche Holding nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, kiskereskedelmi hálózatának magyarországi képviselete a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. 

Jelenleg 7 saját tulajdonú kereskedést üzemeltetünk. Az első Porsche Inter Auto Hungaria márkakereskedések Budapesten nyíltak: a Porsche Pest a Fáy utcában, 1993-ban, a Porsche Buda pedig a Lágymányosi-híd budai hídfőjénél, 1994-ben. Hálózatunk 1998-ban tovább bővült januárban a Porsche Szeged, júliusban a Porsche Győr átadásával. A Porsche M5 1999-ben nyílt az M5-ös autópálya Budapestre bevezető szakasza mellett, 2005-ben pedig a Porsche Tatabánya csatlakozott a szalonjaink sorához. 2009. áprilisától a Porsche márka importőri feladatait cégünk látja el, az értékesítés és szerviz a Porsche Centrum Budapest exkluzív márkakereskedésünkben történik. 

Kereskedéseinket folyamatosan fejlesztjük azért, hogy a felmerülő összes igénynek megfeleljenek. Szakmájukban méltán elismert márkavezetőink, szervizvezetőink, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk a modern technológiák segítségével minden nap arra törekszik, hogy Ügyfeleink mindent egy kézből, egy helyen, a legjobb minőségben kapjanak meg.

Porsche Inter Auto Hungaria. Önnel autózunk.

Alapelveink

A Porsche Holding 60 éves fennállásának ideje alatt több mint 20 európai országban, Kínában és Dél- Amerikában kiváló hírnévre tett szert. A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. egy Magyarországon 7 telephellyel rendelkezo leányvállalat. A társadalmi felelosségvállalás és a magas szintu etikai követelmény megvalósulása által vált mára a Porsche Inter Auto Európa legnagyobb gépjármu kiskereskedelmi hálózatává.

A Porsche Inter Auto mint globálisan muködo vállalat számára a Compliance azt jelenti, hogy a munkavállalók a fennálló jogszabályok mellett az ezeken túlmutató morális alapelveket is betartják. Az Etikai Kódexben kerültek összefoglalásra a vállalat által elvárt magatartási normák, melyek hatálya minden, a Porsche Csoportnál alkalmazásban álló munkavállalóra kiterjednek.

A Porsche Holding munkatársainak magatartási alapelvei