Újdonság a kínálatban
2020.02.13.

Idén a kedvezmény nálunk szériafelszereltség

Golf modellek Porsche Bónusz finanszírozással már 5 620 000 Ft-tól
VW

A legendás modell hetedik generációja a 2020. március 31-ig tartó időszakban jelentős kedvezménnyel lehet az Öné. Kattintson az alábbi konfigurátor linkre: https://konfigurator.volkswagen.hu/cc-hu/hu_HU_VW/V/drive/048?GRP=PIA&GrossNetSwitch=GROSS, majd az utolsó lépések között található extra felszereltségek közül ne felejtse el kiválasztani a megfelelő kedvezményt, hogy a lehető legkedvezőbb árat kapja.

A Golf motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,0-8,6 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 126-194 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az akció a 2020. január 2. és 2020. március 31. között megkötött szerződésekre vonatkozik. A hirdetésben jelzett, akciós ajánlott fogyasztói ár a Porsche Finance Zrt. által kínált Porsche Bónusz finanszírozás igénybevétele esetén biztosított vételárkedvezményt is tartalmazza, és további akciós ajánlattal nem vonható össze. A Porsche Finance Zrt. finanszírozása sikeres bonitásvizsgálathoz kötött. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez! A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Golf. Szinte minden más autónál sokoldalúbb.
A Golf generációk óta formálja saját kategóriáját. Mindenkori aktuális típusa a jövő generációinak lesz jelentős mérföldkő.

 

További információkért látogasson el kereskedéseink weboldalára:

Porsche Pest:

https://www.volkswagen.hu/d/4867-porsche-pest-telephely/golf/golf

Porsche Buda:

https://www.volkswagen.hu/d/4859-porsche-buda-telephely/golf/golf

Porsche M5:

https://www.volkswagen.hu/d/4911-porsche-m5-telephely/golf/golf