Porsche Inter Auto Hungaria Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Idén a kedvezmény nálunk szériafelszereltség
2020.03.02.
Újdonság a kínálatban

Idén a kedvezmény nálunk szériafelszereltség

T-Cross modellek Porsche Bónusz finanszírozással már 4 990 000 Ft-tól

VW

Sokoldalú modellünk most nemcsak magabiztos crossover megjelenésével nyűgöz le mindenkit, de a 2020. március 31-ig tartó időszakban a jelentős árkedvezményével is. Kattintson a konfigurátor linkre, majd az utolsó lépések között található extra felszereltségek közül ne felejtse el kiválasztani a megfelelő kedvezményt, hogy a lehető legkedvezőbb árat kapja.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,9-6,3 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 135-144 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az akció a 2020. január 2. és 2020. március 31. között megkötött szerződésekre vonatkozik. A hirdetésben jelzett, akciós ajánlott fogyasztói ár a Porsche Finance Zrt. által kínált Porsche Bónusz finanszírozás igénybevétele esetén biztosított vételárkedvezményt is tartalmazza, és további akciós ajánlattal nem vonható össze. A Porsche Finance Zrt. finanszírozása sikeres bonitásvizsgálathoz kötött. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez! A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

#MoreThan1Thing

Cara Delevingne színésznő és modell, dobol és bokszol, fényképez és szörfözik. Röviden: sokoldalú. Így tökéletesen illik az új T-Crosshoz. A T-Cross a változatosság és a kompakt jelleg egyedülálló kombinációjaként magabiztos crossover dizájnjával minden kalandban benne van.

„A divatban bátornak kell lenni. Nincsenek szabályok.”

Mit gondol Cara? Itt elérhető az interjú:

 

További információkért látogasson el kereskedéseink weboldalára:

Porsche Pest

Porsche Buda

Porsche M5

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.