Porsche Inter Auto Hungaria Hírek

Tapasztalja meg a legmagasabb szintű teljesítményt és váljon a CUPRA törzs részévé. Fedezze fel CUPRA kedvencét most.

  1. Hírek
  2. Budapesten nyílt meg a régió első CUPRA Garage in the City bemutatóterme
2024.04.23.
Újdonság a CUPRA-tól

Budapesten nyílt meg a régió első CUPRA Garage in the City bemutatóterme

Hello Budapest! Hello Belváros! Az eddig is nyüzsgő Károly körút újabb nevezetességgel bővült, itt nyitotta meg ugyanis a CUPRA a régió első CUPRA Garage in the City belvárosi bemutatótermét. Mostantól az országban itt lesznek elsőként kiállítva a fiatal, sportos, dinamikus spanyol márka legfrissebb modelljei, mint például a megnyitó alkalmából a teljesen elektromos CUPRA Tavascan, amelyre már a magyarországi bevezetés előtt lehet néhány kíváncsi pillantást vetni a Károly körút 7. szám alatt.

cupra


Nem kevésbé érdekes modell lesz a másik kiállított ritkaság, a Formentor VZ5 Century Bronze limitált kiadású verziója sem – az itt dolgozó CUPRA Master-ek pedig minden információval rendelkezésre állnak akár a hatéves márkával, akár konkrét autómodellekkel kapcsolatban. Az új autók és a CUPRA márkaélmény mellett exkluzív rendezvényeket is kínál majd a nagyközönség számára május 6-tól hétfőtől szombatig nyitva tartó, 100 négyzetméteres showroom. Aki pedig a közeli bevásárlóutcákból kanyarodik a Károly körút felé, annak már csak a CUPRA egyedi divatkollekciójának darabjaiért is érdemes lesz benéznie ide.

Image
Image

„A CUPRA története 2018 februárjában kezdődött, amikor egy kis csapat álmodozó elindult egy új autómárka megteremtésének útján. Sok kétség és kérdés merült fel, mind a külvilág, mind a munkatársak részéről. De bátorsággal, elszántsággal és mediterrán virtusunkkal mertünk teret hasítani magunknak a volumen- és prémiummárkák között. Másképp csináltuk, újszerű gondolkodásmóddal, erős elszántsággal és mindenekelőtt szenvedéllyel” – mondta a megnyitón Iñaki Casas, a CUPRA Regionális Értékesítési Vezetője.

„A márka által képviselt új koncepció a CUPRA Garage in the City bemutatótermeknek köszönhetően minden eddiginél könnyebben jut el az emberekhez, így lesz ez a most megnyílt showroom-nak köszönhetően, a közép-európai régióban elsőként Budapesten is” – tette hozzá a CUPRA magyarországi márkaigazgatója, Rozgonyi Ádám.

Image

A CUPRA a megszokottal szakító, merőben újszerű és kihívó márka, amely az érzelmek, az elektromos autózásra való dinamikus átállás és a teljesítmény együttesével inspirálja Barcelonából a világot. A 2018-ban bemutatott CUPRA márka székhelye Martorellben (Barcelona) található – ahol versenyműhely is működik –, emellett márkaspecifikus értékesítési pontok az egész világra kiterjedő hálózatával is rendelkezik.

A CUPRA Garage-ok a márka megfogalmazása szerint a kreativitás helyszínei, ahol az emberek azt csinálják, amit szeretnek. Nem fogadják el, hogy valami lehetetlen. Új utakat törnek, hogy létrehozzanak valamit, ami még nem létezik. Ez a CUPRA márka fizikai kommunikációs tere, CUPRA modellekkel, zenével, és a CUPRA márka köré szerveződő kortárs eseményekkel.

Image
Image

A CUPRA eddigi növekedésének fő hajtóerejeként a CUPRA Formentor sikere szolgált. A CUPRA kiválóan bizonyítja, hogy a villamosítás és a sportosság tökéletesen illik egymáshoz, és 2022-ben különböző akkumulátorkapacitású kivitelekkel, illetve egy erősebb e-Boost változattal bővítette tovább a CUPRA Born, azaz a márka első tisztán elektromos modelljének kínálatát. Ugyancsak bemutatkozott a CUPRA Formentor VZ5 egy exkluzív, limitált darabszámú változata is.

A CUPRA Tavascan, azaz a márka második tisztán elektromos modellje 2024 harmadik negyedévében érkezik, amelyet a kizárólag Győrben gyártott CUPRA Terramar követ majd. Az új modellt az Audi Hungaria a meglévő gyártási infrastruktúrába integrálja, tehát ugyanazon a gyártósoron készül majd a CUPRA Terramar, mint az Audi Q3 és Q3 Sportback modellek. Az Audi Hungaria és a CUPRA kapcsolata nem újkeletű – számos motort szállít a vállalat a SEAT és CUPRA márkák számára, köztük a legendás győri öthengeres benzinmotort, amely a CUPRA Formentort kelti életre.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.