Porsche Inter Auto Hungaria Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT új izgalmat visz az Ibiza és az Arona világába
2021.04.13.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT új izgalmat visz az Ibiza és az Arona világába

A SEAT új energiát visz fiatalos városi járművei világába, továbbfejlesztve azok külső megjelenését és forradalmasítva a nagy kedvenc SEAT Ibiza és Arona modellek belső terét.

SEAT

A SEAT Ibiza a márka sikerének ikonikus modellje. 1984-es bemutatása óta a kis ferdehátú modell a legnépszerűbb járművé nőtte ki magát a SEAT gyártósoráról valaha legördült autók sorában. A megújult változat pedig ezt a győztes szemléletet kívánja továbbvinni.

Hozzá csatlakozik a továbbfejlesztett SEAT Arona városi terepjáró is, amely még erőteljesebb külső formavilágot és hangsúlyosabb offroad karaktert képvisel. Így akár a városok forgalmas útjain haladva is a biztonság érzését kínálja és kerüljön az útjába bármilyen akadály, képes leküzdeni azt.

“A SEAT Ibiza az öt generáció alatt kiszállított közel 6 millió járművel a márka sikerének egyik sarokköve, míg a SEAT Arona a kínálat egyik oszlopos tagjaként a tavalyi évben a második legkeresettebb SEAT modellként zárt.” – nyilatkozta Wayne Griffiths, a SEAT és a CUPRA elnöke. “Mindkét modell megújult és továbbfejlesztett arculata bővíti a járművek nagyszerű tulajdonságait, még teljeskörűbbé téve a kínálatot és egyben felfrissítve az autó formatervét.”

A világ egyre inkább digitalizált és hálózatba kapcsolt irányba halad és a SEAT Ibiza és Arona készen áll, hogy részese legyen ennek az utazásnak, megőrizve fiatalos energiájukat, még kiemelkedőbb funkcionalitást, intuitív megoldásokat és érzékelhetően minőségi belső teret kínálva. Ezt pedig a továbbfejlesztett formanyelv és az egyre magasabb szintű műszaki megoldások teszik lehetővé.

Tartson velünk az új SEAT Ibiza és SEAT Arona digitális világpremierjén, amely április 15-én 10 órakor (CET) veszi kezdetét.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.