Porsche M5 Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

 1. Hírek
 2. A Škoda Auto lerántja a leplet a vadonatúj Kodiaqkülső dizájnterveiről
2023.10.02.
Újdonság a Škodától

A Škoda Auto lerántja a leplet a vadonatúj Kodiaqkülső dizájnterveiről

Mladá Boleslav, 2023. Október 2. – Néhány nappal a világpremier előtt a Škoda Auto bemutatta az új generációs Škoda Kodiaq külső dizájnterveit, amelyeket markáns és hatáskeltő formavilág jellemez. A kiemelendő látványelemek között ott van a plasztikus homlokrész, a jellegzetes lekerekített kerékjáratok, a 17-től 20 colig terjedő kerékméretek, a masszív hátsó lökhárító, és a kristályos dizájnelemekkel ellátott második generációs TOP LED-Mátrix fényszórók.

Skoda
 • A tervek az új Kodiaq erőteljes megjelenését és új dizájnelemeit helyezik reflektorfénybe
 • Semmihez sem hasonlítható látványelemek: plasztikus homlokrész, lekerekített kerékjáratok és második generációs TOP LED-Mátrix fényszórók
 • Az #AllNewKodiaq október 4-én, 18:45-kor mutatkozik be a nagyközönségnek

Oliver Stefani, a Škoda vezető formatervezője elmondta: „A vadonatúj Kodiaq modern és dinamikus, feltűnően karakteres megjelenéssel. A „funkció a forma előtt” elvnek megfelelően megalkottuk a Modern Solid első elemeit; ez jellemzi majd a jövőben új formanyelvünket. A formavilág egyértelműen a praktikusságot hangsúlyozza, miközben dinamikus kialakítása révén még jobb aerodinamikát biztosít.”


A legújabb Kodiaq karakteres külsővel és nagyobb méretekkel rendelkezik, mindez pedig még nagyobb belső teret ígér. Megnyerő kialakítású motorháztetővel, lekerekített kerékjáratokkal és 17 és 20 col közötti kerékméretekkel büszkélkedhet. További vizuális különlegessége a D-oszlopok opcionális díszítéseinek egyedi, Dark Chrome kivitele.


A második generációs TOP LED-Mátrix fényszórók a Kodiaq modellben debütálnak, míg a hátsó részen jellegzetes, széles, C-alakú egyedi világítás húzódik középső irányba. Ez alatt vörös sáv köti össze a két hátsó fényszórót, a megjelenést pedig egy masszív hátsó lökhárító hangsúlyozza. A csomagtér ajtaján középen elhelyezett új Škoda felirat teszi teljessé a markáns külsőt.


A nagy leleplezést élőben közvetítjük a Škoda Storyboard-on, valamint a Škoda YouTube-csatornáján 2023. október 4-én, 18:45-től.


 

Škoda Auto

 • sikeresen veszi az akadályokat az új évtizedben is a 2030-as Next Level – Škoda Stratégiával.
 • célja, hogy 2030-ra az öt legtöbb járművet értékesítő márka egyike legyen Európában egy vonzó termékcsaláddal a belépőszintű kategóriában, és további elektromos modelleket is szeretnénk piacra dobni.
 • feltörekvő európai márkaként van jelen olyan fontos, növekvő piacokon, mint az indiai és az észak-afrikai.
 • jelenleg az alábbi tizenegy személygépjármű-sorozatot kínálja vásárlói számára: Fabia, Scala, Octavia és Superb, valamint Kamiq, Karoq, Kodiaq, Enyaq, Enyaq Coupé, Slavia és Kushaq.
 • több mint 731 000 járművet adott át világszerte a megrendelőknek 2022-ben.
 • több mint 30 éve a Volkswagen Csoport tagja. A Volkswagen Csoport az egyik legsikeresebb járműgyártó a világon.
 • függetlenül fejleszt és gyárt nemcsak járműveket, hanem alkatrészeket is, például a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepcióhoz tartozó akkumulátorrendszereket, valamint a Csoporthoz kapcsolódó motorokat és váltókat.
 • Csehországban három helyszínen működik; további gyártási kapacitással rendelkezik Kínában, Szlovákiában és Indiában is, leginkább a Csoport közreműködésével, valamint Ukrajnában egy helyi partnerrel.
 • világszerte több mint 40 000 embert foglalkoztat és aktívan jelen van több mint 100 piacon.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.