Újdonság a Volkswagenről
2019.10.28.

Márkakerekedéseinkbe is megérkezett az új Passat és Passat Variant!

VW

Amennyiben érdekli Önt az új modell, kipróbálná, vagy szeretne még többet megtudni az autókról, keresse fel márkakereskedéseink egyikét:

Porsche Pest: https://www.porschepest.hu/kapcsolat

Porsche Buda: https://www.porschebuda.hu/kapcsolat

Porsche M5: https://www.porschem5.hu/kapcsolat

 

A magas színvonalú kényelem is hozzájárul az életminőséghez

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Dizájn

Az új Passat kifejező dizájnja letisztult eleganciát és önbizalmat sugároz. Lendületes arányai sokatmondóan sejtetik, milyen erő rejlik a motorháztető alatt.

Külső megjelenés
Elegáns és dinamikus – pont, ahogy kell

Sportos és harmonikus körvonalak tökéletes összhangja: a dinamikus formatervezés a kifejező egyedi világítással együtt biztosítja az új Passat határozott és magabiztos megjelenését.

Belső tér
A tér újragondolása

A jármű belső kialakítás nemcsak biztosítja a magas színvonalú kényelmet, hanem kellemes térérzetet is nyújt. Különös figyelmet érdemelnek a magas minőségű ülések és dekorelemek.

Háttérvilágítás
Alakítsa kedvére a világítást

Az állítható erősségű, választható háttérvilágítás lenyűgöző és egyedi térélményt biztosít.

Kényelem

Az új Passat sok szempontból lenyűgöző – minden igényt kielégítő funkciói arra szolgálnak, hogy a rövid és a hosszú utazások alkalmával is jól érezze magát.

Digitális vezetőtér
Nagy felbontású és interaktív

Az analóg már a múlté. A klasszikus kerek műszerek helyét átvette a nagy felbontású kijelző. Az innovatív digitális vezetőtér minden információval ellátja Önt, nem csak a sebességről és az üzemanyagszintről ad tájékoztatást.

 

Könnyű nyitás
A csomagtartó kinyitása gyerekjáték

Képzelje el, hogy kikapcsolódása már az indulás előtt elkezdődik. Ugyanis az "Easy Open" funkció lehetővé teszi, hogy egy apró mozdulattal nyissa ki az elektromos csomagtérajtót.

IQ.DRIVE

A Volkswagennél az IQ.DRIVE minden intelligens vezetői asszisztensrendszer szinonimája. A ma és a holnap rendszereié is. Az IQ.DRIVE egyet jelent az általunk fejlesztünk innovatív megoldásokkal, melyek egyszerre összpontosítanak az Ön kényelemére és biztonságára.
 
Vezetéstámogatás
Élvezze a kényelmet egy gombnyomásra

Képzelje el, hogy a Passat vezetéstámogató rendszerei részben átveszik a vezetést. Mindez azt jelenti, hogy az utazás ma is kényelmesebb és nyugodtabb lehet például a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszernek köszönhetőek.

Parkolás
Sose volt ilyen könnyű a parkolás

A hagyományos parkolás már a múlté. A Comfortline szinttől az alapfelszereltséghez tartozó parkolóradarral és a választható Park Assist parkolássegítő rendszerrel rengeteg energiát takaríthat meg a parkolás és a manővezerés során, ugyanakkor végig ellenőrzése alatt tartja a járművet.

Elektromechanikus fékrásegítő
Rövid féktávra fejlesztve

A Passat féktávja csökkenthető a standard elektromechanikus fékrásegítővel és kombinálható a Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel. Ez csökkentheti például a gyalogsbaleset kockázatát.
 
Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel együtt
Minden ott van a radaron

A rendszer észleli a gyalogosokat az úton, és időben figyelmeztet. Ha Ön nem reagál, akkor automatikusan fékez. Ideális esetben és a rendszer keretein belül ez azt jelenti, hogy a gyalogosokkal való ütközés elkerülhető.
 
Proaktív utasvédelmi rendszer
Védelem minden oldalról

A proaktív utasvédelmi rendszer, a saját keretein belül megvédi Önt a kockázatos helyzetekben, például egy ütközés esetén.
 
Infotainment

Az új Passatban Ön és utasai is remekül szórakozhatnak, valamint kapcsolatban maradhatnak a nagyvilággal. Élvezze a kitűnő hangzást, az intuitív navigációt és a kényelmes hangvezérléses rendszert, amely teljesíti az utasításait.

Médiastreaming
Zavartalan hozzáférés a streaming szolgáltatásokhoz

Akkor is hozzáférhet kedvenc szolgáltatásaihoz, amikor az új autóját vezeti: a Passat infotainment rendszerén keresztül a válogatott streaming szolgáltatások elérhetőek, például az Apple Music.
 
Hangvezérlés
Hangvezérlés, az Ön szolgálatára

Használja a (magyar nyelven sajnos nem elérhető) hangvezérlés funkciót anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról. Akár a kedvenc zenéjét választja ki, akár az utat tervezi meg, a hangvezérlés – amely az infotainment rendszerhez rendelhető – mindig szolgálatára áll.

Composition rádió
Engedje el magát, szórakozzon

A Passatban Ön választja ki, mit szeretne hallgatni: alapfelszerelés részét képező Composition rádió mellett lehetetlen unatkozni.

Navigáció
Tartsa az irányt miközben jól érzi magát

A választható Discover Pro navigációs rendszer segít, hogy biztonsággal elérje úti célját. A sokoldalú infotainment funkciók és a speciális kényelmi leehtőségek, mint a Streaming & Internet csomagok vagy a We Connect Plus, egyaránt lenyűgözőek.

Kapcsolódjon a világhoz
Az új Passatban Ön mindig online módban lehet.

Épp úgy, ahogy azt a mindennapokban megszokta – mindig és mindenhol összekötve a családdal, barátokkal és a munkatársakkal. Egy adatforgalomra képes SIM kártya közvetlen hozzáférést biztosíthat mobil online szolgáltatásokhoz és a We Connect járművel kapcsolatos egyéb szolgáltatásaihoz. Így Ön utazás közben is jól informált marad, miközben remekül szórakozik.

Appok és szolgáltatások az autóban
Mobilitás – újragondolva

Néha a kis dolgok könnyítik meg igazán az életet. A járműben használható applikációkat az infotainment rendszer közvetlenül a Volkswagentől tölti le. Ezek az alkalmazások a We Connect és We Connect Plus1 szolgáltatásokkal együtt olyan kényelmessé teszik az életét az új Passatban, hogy sosem akar majd lemondani róluk. Az élete még nyugodtabb és kellemesebb lesz az olyan alkalmazásokkal, mint a We Park, a We Experience vagy a We Deliver szolgáltatás (egyes szolgáltatások Magyarországon jelenleg még nem elérhetők). Mikor próbálja ki őket?

1A We Connenct szolgáltatások igénybevételéhez Volkswagen ID felhasználói fiók szükséges, és bejelentkezés a We Connect szolgáltatásba felhasználónévvel és jelszóval. Ezen kívül külön We Connect vagy We Connect Plus szerződést kell kötni a Volkswagen AG-vel online. A We Connect Plus szolgáltatás az ingyenes használati idő teljes tartamára akkor vehető igénybe, ha a jármű kézhezvételét követő 90 napon belül regisztrálja azt a www.portal.volkswagen-we.com weboldalon.

Mobilkulcs
Ossza meg Passatját másokkal

Praktikus és okos: ha szeretné, az okostelefonjával2 is gyorsan és kényelmesen kinyithatja és elindíthatja Passatját. Sőt, mobilkulcsokat küldhet a barátainak és családtagjainak, így ők is gond nélkül használhatják a járművet.

2 Csak a GSMA szabványnak megfelelő Samsung okostelefonokkal elérhető. A funkció használatához szükség van az opcionális Discover Pro navigációs rendszerre.